Livet på prærien – topp fem filmer

Ta deg en ridetur med oss!

Vi her på New Faith Network legger ikke skjul på at vi elsker cowboyer, hester, rideturen gjennom ødemark og skoger, og den vakre naturen som dekker det Nordamerikanske kontinentet. Siden vi lengter etter å kunne ri over prærien på ryggen til en vakker hest, og kjenne luften fra den deilige sommersolen steke ned på oss, søker vi heller mot noen filmer som kan ta oss dit. Dette er vår liste over de fem beste prærie-filmene på vår plattform!

What Katy Did

What Katy Did

Katy Carr er en livlig 13-åring som regelmessig er en prøve på farens tålmodighet. Philip Carr er lege og enkemann og han må mer enn en gang be om hjelp av Katys tante Izzie for å holde styr på datteren. Så kommer niesen Helen, som er syk, og Katy oppdager at det er mer i livet enn bare å ha det moro. Etter en alvorlig ulykke blir hun bundet til huset og livet forandres, men også måten hun ser på det – for alltid. Typisk for denne stilen er at historiene finner sted i Amerika i det 19. århundre, og har en fin og glad stil. Ideell som familiefilm.

Se What Katy Did nå!

Civil Love

Civil Love

Dette er en vakker præriefilm som du kan se sammen med hele familien. Rachel Taylor blir enke når hennes mann dør i den amerikanske borgerkrigen. Senere finner hun en såret soldat fra utenfor huset sitt, som tilhører den andre siden. Selv om mannen egentlig er hennes fiende, bestemmer hun seg for å hjelpe ham. Samtidig er den skadde soldaten etterlyst, og Rachel lar ham gjemme seg hos henne, når forbudte følelser oppstår …

Se Civil Love nå!

The Adventures of Ociee Nash

The Adventures of Ociee Nash

Tidlig på 1900-tallet: Den 9 år gamle Ociee Nash vokser opp med sin far og sine to eldre brødre. Etter at hennes far beslutter at hun må bli oppdratt av en kvinne, sendes Ociee til sin tante i South Carolina. På reisen dit treffer Ociee Nash flere kjente personer, bl.a. Nellie Bly, brødrene Wright og til og med presidenten William McKinley. En fantastisk familiefilm, lik i stilen som «Huset på prærien» og «Dr. Quinn».

Filmen er basert på den velkjente boken «A Flower Blooms on Charlotte St.». Denne boken, skrevet av Milan McGraw Propst» har blitt populær i USA og har vunnet flere priser.

Se The Adventures of Ociee Nash nå!

Wild Faith

Wild Faith

Filmen er satt til delstaten Michigan på 1800–tallet. Krigsveteranen Emmet kommer hjem som en helt, men når kona dør, mister han kontakten med de andre i landsbyen. Særlig siden Emmet bestemmer seg for å la Haddie, som er svart, og datteren hennes bo i huset sitt. Når kjærligheten blomstrer mellom dem, setter til og med pastoren inn tiltak mot dem. Men Emmet fortsetter å tro på en Gud som ikke diskriminerer. Kan lokalsamfunnet noensinne slå seg til ro med det?

Se Wild Faith nå!

Love Finds You in Sugarcreek

Love Finds You in Sugarcreek

Den utrettelige politikvinnen Rachel bor i et amishområde i Ohio. Hun uroer seg for helsen til de tre tantene sine, som også tilhører Amish-folket. Derfor overbeviser hun dem til å pensjonere seg fra Sugar House Inn, et vertshus som de har drevet i et tiår. Når den fremmede mannen Joe plutselig dukker opp i landsbyen, lar tantene han bo hos dem, men Rachel er skeptisk. Han er kanskje sjarmerende, men han unngår å snakke om fortiden sin. Dette vekker politiinstinktet i Rachel, som begynner å grave etter mer informasjon. Det hun oppdager viser seg å være mer sjokkerende enn hun kunne ha forestilt seg!

Se Love Finds You in Sugarcreek nå!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?